Nothing feels like Silhouette

Tijdens de COVID-19 pandemie is het duidelijk geworden dat authentieke ervaringen niet altijd vergelijkbaar zijn met de digitale alternatieven. Een aankoop in een fysieke winkel blijft van onschatbare waarde.

Silhouette Eyewear steunt die mening en voegt de daad bij het woord, door een unieke retail-beleving met geavanceerde technologie op te starten bij zelfstandige opticiens in België en Nederland. Meer dan ooit wil Silhouette zich nu profileren als premium partner die innovatieve en kwalitatieve producten ontwikkelt én altijd meedenkt op vlak van communicatie en marketing om zo het volledige groeipotentieel van elke klant te bereiken.

Silhouette x Tagada Concept

Deze unieke Point Of Sale beleving komt tot stand dankzij een samenwerking tussen Silhouette en Tagada Concept. Zij zijn een veelzijdig communicatiebureau, die sinds maart 2020 Phygital-technologie gebruikt om de meest onvergetelijke retail-ervaringen te creëren. Door de Dooh-It-technologie ontstaat er een brug tussen de online- & offlinewereld.

Silhouette zorgt voor een primeur en installeert deze baanbrekende technologie bij Optiek Van Renterghem te Aalter (van 21 augustus tot en met 11 september) en bij van der Ham Optometristen in Oud Beijerland (van 25 september tot en met 16 oktober).

De virtuele Silhouette monturen

Silhouette staat voor Sight Correction & Sight Protection. Daarom werd er voor gekozen om virtueel een optische en zonnebril te creëren met de 3D technologie van Tagada Concept. De TMA The Icon is al jaren een bestseller en zijn lichtgewicht van 1,8 gram zorgt voor een ongeëvenaard comfort. Dit iconisch staaltje vakmanschap heeft dus zeker en vast zijn plek verdiend. 

Voor de zonnebril kon de Titan Accent Shades niet ontbreken. Door het contrastverhogend Silhouette Light Management® in de glazen ervaar je alle kleuren veel helderder. Het bewijst dat een zonnebril innovatief design perfect kan combineren met totale bescherming. De Titan Accent Shades weerspiegelt dus perfect Sight Correction & Sight Protection.

Dit concept wordt georganiseerd door Sandra Van Renterghem (Marketing & PR Silhouette Benelux), Sam Dekkers (Marketing & PR Silhouette Benelux) en Michael Schmied (International Brand Director Silhouette).