Nieuwe zonne-actie 2019 van Vision Company

Ook dit jaar gaat Vision Company voor een zomerse omzetverhoging met de meest esthetische zonneglazen ‘Made in Germany’. Met het hoogste kijkcomfort en een optimale UV-bescherming.

Het makkelijk te gebruiken prijsconcept houdt Vision Company ook bij deze zonne-actie aan. Je ontvangt een vereenvoudigd prijsoverzicht waar u uni-, dégradé en contrast verhogende zonneglazen terugvind tegen de gunstigste netto prijzen. Maar dat is nog niet alles, wegens het succes van hun actie vorig jaar, bieden ze opnieuw de gepolariseerde- en spiegelglazen aan tegen scherpe prijzen. Daarnaast bieden zij adviesverkoopprijzen aan. Je beslist zelf of je deze ook gaat volgen.

Zomerse kleuren

De kleuren die ze aanbieden zijn ook verkrijgbaar als staal zodat klanten een real-life keuzemogelijkheid hebben.

Unieke publiciteit – unieke omzet

Vision Company biedt alle mogelijkheden om je zonne-actie in de kijker te zetten met aantrekkelijke prints voor je zaak maar ook digitale beelden voor online gebruik. Daarbij kun je denken aan Facebook, Instagram of je eigen website. Wie zweert bij een bedeling, kan ook hier opnieuw beroep op doen bij Vision Company.
Met het motto “het glas maakt de bril” zetten ze het belang van zonneglazen op sterkte in de kijker en onderstrepen daarmee je vakkennis als zelfstandig opticien.

VCOnline

Maak het jezelf gemakkelijk in deze drukke tijden en download het bestelprogramma. Op die manier kun je zelf glazen bestellen wanneer het jou het beste uitkomt. Onder de categorie ‘promo’ vind je alle zonneglazen terug die opgenomen zijn in de netto-prijslijst.

Optiekprogramma’s

Werk je met één van de volgende optiekprogramma’s: Optisoft, WinIpro, Morion, VisionManager Pro, Optix, Opensource? Vraag dan zeker naar een update bij de verantwoordelijke van je optiekprogramma. Het glasprogramma van Vision Company is tevens beschikbaar in de Visuréal.

Vision Company wilt iedereen alvast een warme zomer wensen. Met een zonnige omzet en de mooiste momenten!

Meer informatie

www.vision-company.be