Nieuwe Strellson herfst-/wintermonturen voor de heren

De Strellson-stijl is een look, maar ook een karakter en een denkrichting. Deze stijl staat voor moderne vormgeving en gedistingeerde losheid in premium materialen. Strellson-eyewear is een fraaie aanvulling op kleding, met hoogwaardige monturen voor goedgeklede mannen die scherp-intelligent en met speels zelfvertrouwen door het leven flitsen.
De nieuwe herfst-/wintermonturen geven de essentie van een Engelsman in New York weer, met strakke elegantie en opvallende profielen er duidelijk uitspringen in een drukke urban setting. Voorname elegantie gaat hand in hand met eigentijdse snelheid in klassieke structuren, met zorg vervaardigd van titanium en acetaat. Deze lichte, flexibele brillen zijn ideaal voor de urban party scene. De unieke neusbruggen, ragfijne veren en uitgesproken contouren zullen bewonderende blikken opleveren en zijn aantrekkelijk voor mannen die met hun eyewear een stijlvol verschil willen maken.

SN33030 

Strellson presenteert een frisse herenlook die een handige optie is bij kleding voor drukke dagen of ontspannen avonden. Eersteklas titanium materialen, minimalistische lijnen en zeer dunne veren accentueren de gewichtloosheid. De afgeronde vintage vorm verzacht de strenge lijnen en maakt een duidelijk modestatement. Verkrijgbaar in vier tinten, waarbij de contrasterende kleuren de zwarte en bruine modellen van deze moderne klassieker extra kracht bijzetten.

SN33031 

Breid je stadsgarderobe uit met dit zelfverzekerde montuur uit de Strellson-collectie. De vierkante vorm met zijn subtiele hoekige omtrek en opvallende neusbrug is puur mannelijk en zeer elegant. De veren zijn uniek gestructureerd met een dicht hoekstukje met het Strellson-merk erop, dat overgaat in zeer dunne lijnen. De samenstelling van titanium en de slanke vorm zorgen voor een lichte, comfortabele touch.

SN33032 

Vrijheid en mode verenigen zich in dit ranke nieuwe montuur van Strellson. De focus van het ontwerp ligt op stijlvolle elegantie en draagcomfort en daarom is de bril gemaakt van titanium, dat bekend staat om zijn lichtheid en flexibiliteit. De geometrische bovenlijn en afgeronde onderranden vormen een aantrekkelijke combinatie en dragen bij tot de unieke aantrekkingskracht van dit montuur. Verkrijgbaar als glanzende all-over zilveren, zwarte, bruine en donkerblauwe modellen, met een kleurenspel op de veren.

SN33033

Dit moderne retro Strellson-montuur brengt casual en formele kleding op een hoger plan en voegt een geraffineerde urban glans toe. Het vierkante profiel, gemaakt van licht acetaat, komt in mooie transparante tinten waarvoor inspiratie geput is uit de nieuwe kleurentrends. Kies alle vier de tinten voor handige accessoires deze herfst en winter: toffeebruin, modern blauw, koel grijs en matzwart.

SN33034

Op zoek naar een bril met een designer touch? Kijk dan eens naar dit bijzondere Strellson-model. Het gewaagde vintage profiel is ontegenzeggelijk chic dankzij de luxe samenstelling van metaal en acetaat, de opvallende neusbrug en het warme havannabruin op de binnenkant van het montuur. Deze lichtgewicht blikvanger dit nieuwe seizoen is in de kleuren bruin, zwart, kaki en marine een staaltje elegant vakmanschap.

Meer informatie

www.charmant.com