Nieuwe stijlvolle merken in de Benelux via Style 22


‘Stijlvol en onderscheidend’. Dàt kenmerkt de collecties van Style22, vanaf heden de nieuwe distributeur in de Benelux van de exclusieve merken Amor/Sol-Amor, Masunaga en Kenzo Takada.

Het mondaine Franse merk Amor/Sol-Amor uit de jaren ’50-’70 is opnieuw geïntroduceerd en hoe! De combinatie van acetaat en metaal doen de harten van de liefhebbers smelten. Het is dan ook de ambitie van het creatieve team om het DNA van Amor/Sol-Amor te behouden maar tegelijkertijd een evolutie te brengen binnen het merk. Met de terugkeer van dit historische merk gevoed met hedendaagse inspiratie wordt zowel de vintage als de retro liefhebber overtuigd.

Het merk Masunaga is een van de oudste brillenmerken ter wereld en produceert sinds 1905 haar brillenglazen in Fukui (Japan). Het produceren van een Masunaga montuur bestaat uit ruim 200 handmatige handelingen met absolute garantie voor kwaliteit. Niet voor niets is hun missie: “We manufacture excellent eyeglasses. We want to make a profit if we can, but we don’t hesitate to take a loss. It is always in our thoughts to manufacture excellent eyeglasses.”

De samenwerking van Masunaga met Kenzo Takada, de Japanse modeontwerper, levert bijzondere collecties op. Een combinatie van vintage en fashion resulteren in eigentijdse ontwerpen. Bij verschillende modellen zijn de sierlijke details zoals de gravure op de brug, de neus en de veren een herinnering aan sieraden uit de jaren ’20. De originele rim is gemarkeerd met het stermotief van Masunaga GMS en het familie embleem van Kenzo Takada, de campanula bloem.

In de Benelux is Style22 de verdeler voor de merken Amor/Sol-Amor en Kenzo Takada. Masunaga wordt enkel in België en Luxemburg verdeeld.

Wilt u het merk in uw collectie opnemen? Of wilt u informatie ontvangen? Neem dan contact op met Hans Zwijsen +31(0)6 5363 6177 of Magali Somers +32(0)498 126 012

info@style22.eu ? +31(0)76 2059 029 ? www.style22.eu

Style22 is gelieerd aan Alain Mikli Benelux en Magali Occhiali.