Nieuwe Look stijlen: stijlvol goede looks.

Hedendaags, verfijnd, lichtgewicht: dit is de LOOK-collectie, de lijn van optische frames waarin de stilistische creativiteit van het merk de belichaming is van de Look made in Italia DNA. Waar een verfijnd, discreet ontwerp, uitstekende materialen en absolute kwaliteit worden geïnterpreteerd in originele stijlen waarvan de functionele esthetische details zijn verbeterd om te voldoen aan de zoektocht van de moderne consument naar exclusiviteit.

Style 04512.53 is klasse in zijn puurste vorm. Het iconische cat-eye, uitdrukking van vrouwelijke elegantie bevrijd van mode dicteert, opnieuw geconceptualiseerd in dubbel dik transparant acetaat. Xinox-pootjes met contrasterende gouden afwerking en verstelbare pootuiteinden completeren het uiterlijk en zorgen voor totaal comfort.

Eén blik op de transparante 04943.55 is voldoende om de essentie van LOOK-brillen echt te begrijpen. De voorkant is in pure NIL, de pootjes en verstelbare tips in titanium; beide materialen zijn ultralicht en superflexibel. Het frame heeft schroefloze scharnieren en de met de hand aangebrachte kleurpunten geven een absoluut uniek effect.

Stijl 10772.55 is verfijnd. Een frame waarvan de flair de veranderende trends weerspiegelt in klassiek, minimalistisch design met gedurfde persoonlijkheid. Het resultaat is een royaal frame waarvan de langwerpige bovenrand wordt benadrukt door de combinatie van premium materialen zoals gevormd en gestroomlijnd Italiaans acetaat, gecombineerd met lichtgewicht, flexibel, hoogwaardig Xinox-staal.