Nieuwe Line Art collectie: comfortabel en gewichtloos

Line Art CHARMANT is een premium monturen collectie voor verfijnde vrouwen die er mooi uit willen zien en tegelijkertijd willen genieten van comfort.

De ingewikkelde en mooie veren van de collectie en de unieke lichtheid van het montuur zijn te danken aan Japanse innovatie, superieure titanium materialen en ergonomische kenmerken, zoals vooraf afgestelde comfortabele oortips en aanpasbare neuspads.

De nieuwe collectie

Verrassend gewichtloos en comfortabel, deze nieuwe Line Art-monturen zijn gebaseerd op de elegantie van de natuur en dans.

Edgy en cat-eye vormen zijn eigentijds. De kenmerkende Line Art CHARMANT-look wordt toegepast in flexibele Excellence Titan-veren met verweven lijnen in het Menuet-ontwerp of bloemmotieven in het Vivace-ontwerp.

Bovendien blijft u er mooi uitzien, zelfs als u een mondkapje draagt!

Vivace Design

De twee nieuwe Vivace-modellen vallen op door het prachtige bloemmotief op de veren. Met behulp van een speciale lasertechniek is het ontwerp uit een extreem dunne plaat van bèta titanium gesneden. Deze elegante, sierraadachtige veer is een echte blikvanger. Het randloze voorstuk in cat-eye of vierkante vorm en de frisse vrouwelijke kleurselecties maken deze prachtige look compleet.

Menuet Design

Ineengestrengelde veerlijnen worden benadrukt door rijke 3D-kleuren in twee nieuwe Menuet-modellen. De eenvoud van het vierkante randloze voorstuk staat in contrast met de gebogen veren in aantrekkelijke nieuwe tinten. De Neo2 handgeschilderde bovenrand van het nieuwe nylor-model maakt een opvallende indruk.

Voordelen voor de drager

Prachtig design met een nog nooit eerder ervaren draagcomfort door:

  • Onovertroffen lichtheid
  • Vooraf afgestelde oortips
  • Aanpasbare neuspads
  • Zeer flexibele eigenschappen
  • Ergonomisch 3D-ontwerp
  • Geheugenfunctie
  • Geen nikkel

Meer informatie

www.charmant.com