Nieuwe dames modellen bij Henry Jullien

Maison Henry Jullien verfijnt zijn vaardigheden elke dag en werkt aan de perfectie door de materialen steeds naar een hoger niveau te tillen. Zo maken zij al sinds 1921 brillen en zonnebrillen met een ziel.

Ook voor de nieuwe damesmodellen, zowel bij de Doublé Or als bij de Nano Studio modellen, krijgt u stuk voor stuk vakmanschap te zien.

Doublé Or

Henry Jullien houdt vast aan hun productietraditie van wals doublé waarop ze haar identiteit, haar internationale reputatie en haar succes heeft gebouwd. De uitzonderlijke materialen zorgen voor monturen met een ongeëvenaard comfort.

Nano Studio

Het Skylight gamma, met lichte en elegante lijnen, is de perfecte combinatie van knowhow en technologie. Nanofit, een uitzonderlijk materiaal dat wordt gebruikt in de medische sector en in de luchtvaartindustrie, heeft buitengewone elasticiteit, weerstand en vormgeheugen. De nieuwe Skylight modellen zijn een voorbeeld van puur vakmanschap en wegen slechts 4,9 gram wat zorgt voor uitzonderlijk comfort. Elk van de vier omrande vormen zijn verkrijgbaar in drie kleuren (rood, goud, taupe, chocolade, framboos, roségoud, aubergine, zwart en antiek goud).

Meer informatie:

Technop 09/218.87.10 – frames@technop.bewww.technop.be