Nieuwe collega voor Centrop

Vanaf 1 september begint Rob Schaap in de functie van Directeur bij Centrop. Rob is voor velen een bekende verschijning. Twaalf jaar geleden is hij begonnen bij Ciba Vision Benelux als Accountmanager en doorgegroeid bij Alcon Vision Care naar Head of Key Accounts Benelux. De laatste twee jaar heeft hij in Genève gewerkt als International Key Accountmanager EMEA. Zijn talent zit in het bouwen van relaties en zoeken naar saamhorigheid om uiteindelijk groei te kunnen realiseren.

Met dit talent, zijn persoonlijkheid, optiekervaring en –kennis vertrouwt Centrop erop in Rob een geweldige collega te hebben gevonden.

Rob: “In de komende periode wil ik ervaren wat er leeft bij de Centrop-leden en –leveranciers, zodat ik samen met het bestuur en kantoor hierop kan anticiperen. Wat ik in iedere positie belangrijk vind, is een goede relatie. Nu krijg ik bij Centrop de gelegenheid te werken met de leden en daarmee een goede relatie kan opbouwen en dat is fantastisch! Ik voel me bij Centrop op de juiste plek en heb er dan ook ontzettend veel zin in!!”

De laatste anderhalf jaar heeft het Centrop team haar beste beentje voortgezet met hier en daar een extra stapje. Ook het bestuur heeft veel extra werk op zich genomen, waardoor Centrop gewoon kon doordraaien. De markt heeft dan ook vrijwel niet gemerkt dat er gewerkt werd in afwezigheid van een directeur. Zo is het mogelijk geweest om o.a. in de Coronaperiode door diverse samenwerkingen een protocol voor de optiekbranche te kunnen presenteren, werd het jaar 2019 positief afgesloten en is een nieuwe advertentiecampagne opgezet waarin het Centrop familiegevoel tot uiting komt.

Om weer een klein stapje terug te kunnen nemen en het stokje over te kunnen dragen, is het bestuur op zoek gegaan naar een nieuwe directeur. Na een uitgebreide selectieprocedure kwam Rob als beste kandidaat uit de bus. Het bestuur is meer dan tevreden met deze keuze en zal samen met Rob en het kantoorpersoneel gaan bouwen aan de toekomst van Centrop.

Voorzitter Eric: “Heerlijk dat we weer een directeur hebben! We hebben er alle vertrouwen dat hij tot de Centrop familie gaat horen, relaties gaat versterken en groei kan realiseren. Daarom kijken wij uit naar een constructieve samenwerking.”