Nieuwe collectie Serengeti 2022

Bij Serengeti ontwerpen ze hun zonnebrillen zo dat bij het dragen alles perfect is. De ideale omstandigheden, bekeken uit alle hoeken, met uitmuntende kleuren in de meest ideale sfeer.

Voor ieders stijl heeft Serengeti modellen in haar opmerkelijke scala aan eigentijdse ontwerpen. Zowel in de Serengeti Collection (Creator-, Driving Heritage- en Essentials-Capsule) alsook in de Serengeti Sport Collection.

De vertrouwde Serengeti glazen met hun meest geavanceerde 3-in-1 technologie zijn uiteraard aanwezig in alle modellen van deze nieuwe collectie.

De glazen beschermen dus niet alleen tegen het schadelijke UV-licht, ze zijn meekleurend, voorzien van de Spectral Control technologie en kregen de ultieme antikras- en antireflectie coating.

Voor enkele zonnebrillen in de Sport collectie koos Serengeti voor een milieuvriendelijkere soort nylon. Deze keuze resulteert in een lagere ecologische impact. Wat we alleen maar kunnen toejuichen!

Daarnaast kregen de Sport modellen ook het meest geavanceerde organische glas ooit, namelijk Saturn. Saturnus is één van de lichtste planeten in het zonnestelsel, net als het SATURN glas. Ze zijn twee keer lichter dan traditionele minerale glazen.

De meeste modellen zijn ook verkrijgbaar met de glazen van Serengeti op sterkte. Ontdek alle mogelijkheden via de handige webmodule.

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, contacteer via vanderstraeten.claudine@technop.be.