Nieuwe collectie MonkeyGlasses, ecologie ten top

De nieuwe collectie ‘Courage’ van MonkeyGlasses is een echte feesteditie! Niet alleen vieren ze momenteel hun 10-jarig bestaan met verschillende nieuwe modellen, ook hun doorgedreven keuzes om alle modellen zo duurzaam mogelijk te produceren, mogen zeker bejubeld worden.

De zaakvoerders Mai-britt en Morten konden als allereerste een internationaal duurzaam brillenmerk creëren. In de loop van de jaren die volgden, bleven ze zeer trouw aan deze keuze en blijven ze steeds innoveren en vechten voor een gezondere en groenere planeet. Naast hun zero waste beleid, de volledig plasticvrije verpakking, de ecologische materiaalkeuze van biologisch afbreekbaar anti-allergisch katoenacetaat en gerecycleerd roestvrij staal, maken ze bij MonkeyGlasses er ook een punt van om hun eigen CO2-impact te kennen en ernaar te streven deze steeds te verminderen.

De nieuwe modellen uit de kersverse ‘Courage’ collectie werden gemaakt met bovenstaande ecologische gedachte in het achterhoofd. MonkeyGlasses toont hier nogmaals dat ze trots zijn op hun keuzes en de moed, courage, hebben om dit te blijven doen. Ze dragen de collectie dan ook op aan iedereen die de moed heeft om het verschil te maken, voor zichzelf of voor de wereld.

 


Van links naar rechts: Sol – Star – Siggi

Voor meer informatie

frames@technop.be of 09/218.87.10.