NICHE en Optical Kick Off pronken in Paleis 10

Opticiens die zondag 2 september de zon inruilden voor NICHE en Optical Kick Off, werden ruim beloond door enthousiaste standhouders met unieke collecties op een prachtige locatie. De afwisseling tussen de ruim opgezette Optical Kick Off en het knusse NICHE zorgde voor een tevreden lach op het gezicht van iedere opticien. Ook Eyeline parkeerde naast het Atomium in Brussel om deze unieke beurzen te bezoeken.

Het imposante Paleis 10 in Brussel was zondag 2 september het centrum voor de optiekwereld. Na een vriendelijke begroeting stond de opticien voor de keus: eerst de Optical Kick Off of langs de ‘eyecatchers’ de trap op naar NICHE?

Optical Kick Off

De bezoeker werd hartelijk ontvangen door de uitnodigende stands die bomvol brillencollecties stonden. Er heerste een bedrijvige maar ontspannen sfeer waarin de opticien op een overzichtelijke manier de verschillende stands kon bezoeken. Met uitzondering van de spectaculairste designermodellen, waren de brillencollecties, variërend van retro tot extreem modern, erg toegankelijk. Ook werd de innovatieve opticien op zijn wenken bediend met de nieuwste high-tech apparatuur.

NICHE

Palmbomen, typemachines, suikerspinnen en een barista; het was te vinden op NICHE. Met inspirerende kenmerkende brilpresentaties onderscheidde iedere stand zich van de ander waardoor de opticien in een oogopslag zag waar het merk voor stond. De nieuwste interieurideeën, geavanceerde ICT-oplossingen en cursussen werden gepresenteerd, afgewisseld met de nieuwste collectie kinder-, lees-, zonne- en correctiebrillen. Onder het genot van een drankje, hapje en tal van ideeën van meedenkende standhouders liepen de opticiens overleggend van stand naar stand.

Bekijk onze fotoreportage: