Na een jaar explosieve groei is MODO klaar voor de volgende stap


Na wederom een jaar van explosieve groei is MODO dit voorjaar klaar voor de volgende stap. De collectie wordt flink uitgebreid met nieuwe modellen en kleuren, daarnaast worden er ook nieuwe lijnen toegevoegd.

MODO is Italiaans voor “My Way” en verwijst naar de Italiaanse roots van dit originele merk, waarvan het hoofdkantoor in het trendy Soho New York staat. Daar worden de laatste trends gespot, welke worden vertaald door het designteam in Zweden. Hier schuilt ook het succes van het merk. Het toegankelijke Scandinavisch design in combinatie met de productie in Japan, resulteert in een uitstekende kwaliteit. De monturen zijn minimalistisch en tijdloos, waardoor ze een brede doelgroep aan kunnen spreken. De betaalbare luxe bril slaat aan, want de doorverkoop is van een ongekend hoog niveau.

De collectie bestaat uit 5 lijnen: Paper-Thin Titanium (correctie- en zonnebrillen), Paper-Thin Acetate, Block Titanium, Super Thin Acetate en Metal Core Acetate. Dit voorjaar worden er in alle lijnen nieuwe kleuren en modellen gepresenteerd. Een aanvulling is bijvoorbeeld de spannende nieuwe kleurcombinaties, zoals die van het succesvolle kleine rondje, de MODO Paper -Thin 4071. De nieuwe kleur grijs-havanna met rood is één van de frisse vernieuwende combinaties. De Paper-Thin Acetate lijn die afgelopen september werd geïntroduceerd, wordt uitgebreid met nieuwe vooral rondere vormen en sprankelende kleuren. Doordat de Metal Core Acetate lijn een doorslaand succes is, komen ook hier nieuwe modellen voor. Heel veel nieuws dus, maar dit is nog niet alles, op de Mido heeft het bedrijf nog 2 nieuwe lijnen in petto. Er komt een nog dunnere evolutie van de Paper-Thin lijn, die ook in kleinere retro vormen beschikbaar komt en er wordt een nieuwe lijn geïntroduceerd die is ontworpen door een bekend industrieel designer. In deze lijn zal duidelijk zijn handtekening zichtbaar zijn. Spannende nieuwe ontwikkelingen!

Is uw interesse ook gewekt naar deze innovatieve complete designcollectie? Neem dan contact op of bezoek de stand op de Mido (Design Lab stand P11-R14) en vraag naar de mogelijkheden. Modo inspireert u graag!

Meer informatie:

Eye Supply
T +31 (0)10-2657762
W www.modo.com
W www.eyesupply.nl
F www.facebook.com/eyesupply
Stand op Mido: Design Lab P11-R14