Multifocaaloptiek Raavé wint reis naar Israël met Shamir

Multifocaaloptiek Raavé wint de ‘Ga je mee op reis’ actie van Shamir Nederland. Ze winnen een reis naar Israël, waar ze onder meer de Dode Zee en kibboets Shamir bezoeken. De tweede prijs ging naar Oog en Blik, de derde prijs (loting) was voor Otse Optiek. Deze beide winnaars gaan naar Porto.

In oktober en november hield Shamir Nederland de ‘Ga je mee op reis’ actie. Opticiens konden voor een klein bedrag een tweede paar glazen bestellen bij Shamir. De meeste van deze glazen verkocht Multifocaaloptiek Raavé uit Heythuyzen. Zij winnen de eerste prijs.

Israël: Dode Zee, Jeruzalem, Shamir

Shamir-vertegenwoordiger Mark van Riel kwam de eigenaren van Multifocaaloptiek Raavé verrassen met een bos bloemen en een fles wijn. De prijs? Een vijfdaagse geheel verzorgde reis naar Israël. Daar bezoeken ze het hoofdkantoor en fabriek van Shamir in het noorden van Israël, overnachten twee nachten in Jeruzalem, gaan naar de Dode Zee en sluiten af in Tel-Aviv. “Daar hadden we echt niet op gerekend! Een grote verrassing. Dank je wel Shamir, ook voor de prettige samenwerking.”

v.l.n.r. Mark van Riel (Shamir), Jeannette Raavé (Multifocaaloptiek Raavé), Maarten Raavé (Multifocaaloptiek Raavé)

Tweede prijs: trip naar Porto

Oog en Blik Optiek uit Kalmthuizen (België) won de tweede prijs: een citytrip naar Porto in Portugal en een bezoek aan de fabriek van Shamir bij Porto. Uit de loting kwam een derde prijswinnaar
uit de bus: Otse Optiek uit Lunteren. Ook zij gaan op reis naar Portugal.  In Porto gaan de winnaars naar de hypermoderne Shamirfabriek waar dagelijks tot 15.000 glazen worden gemaakt, maar bezoeken ook het historische centrum van Porto, de oude indrukwekkende wijk Ribeira en de verschillende prachtige gebouwen, bruggen en kathedralen.

v.l.n.r. Mark van Riel (Shamir), mevrouw Gyoot (Oog en Blik), de heer Gyoot (Oog en Blik), Theo Bax (Shamir)

 

v.l.n.r. mevrouw Otse (Otse Optiek), de heer Otse (Otse Optiek), Theo Bax (Shamir)

Meer informatie

www.shamir.nl