Motorwereld, architectuur en straatmode in de collectie van Ad Lib


Ad Lib is een monturencollectie voor urban jonge mannen en vrouwen. De nieuwste monturen voor mannen ontlenen hun inspiratie aan de straatmode, de wereld van de motorsport en de laatste trends in de architectuur.

Voor de vrouwenlijn is er gekozen voor zachte monturen met hippe diamantpatronen of kleurrijke, vloeiende lijnen.

Alle monturen in deze collectie worden gemaakt van hoogstaand titanium, waardoor ze licht zijn en prettig om langere tijd te dragen, zodat ze naadloos aansluiten bij het leven van vandaag de dag.

AB3164U – MANNEN Op zoek naar een montuur die past bij jouw snelle levensstijl? Deze hoekige bril is gemaakt van hoogstaand titanium. Het 3D-profiel op de veren geeft een speelse knipoog naar de profielen van motorbanden. Deze on-the-go uitstraling wordt versterkt door de extra kleurdetails op het voorstuk en de veren, alsmede door de contrasterende kleurencombinaties aan de binnen- en buitenkant in zwart-blauw, blauw beige, bruin-wit en zeeblauw-rood.

AB3165U – MANNEN Verlang je naar een eigenzinnige bril? Dan past dit montuur helemaal bij jou. Het coole Nylor-montuur is gemaakt van hoogstaand titanium en het dynamische patroon op de veren en het voorstuk is geïnspireerd op de profielen van motorbanden. Een contrasterend kleuraccent aan de bovenkant van de bril zorgt voor een extra opvallend detail. Ook verkrijgbaar in de volledig nieuwe kleurencombinatie jeans-beige.

AB3166U – MANNEN Ga jij voor deze opvallende stijl? Dit hoekige montuur van Ad Lib met volledig omrande glazen is gemaakt van hoogstaand titanium. Over de bovenste rand van de veren loopt een streep in een levendige kleur, van de oortips tot aan de asymmetrische schakel tussen de veren en het voorstuk. De contrasterende kleurencombinaties aan de binnen- en buitenkant in zwart-blauw, bordeaux-wit, grijs-rood of zeeblauw-oranje maken deze modellen helemaal af.

AB3167U – MANNEN Wil je een bril die je een jonge uitstraling geeft? Ad Libs sportieve Nylormontuur van hoogstaand titanium combineert de felle kleuren van het voorstuk en de veren met een asymmetrische schakel voor een hippe, jonge bril. De contrasterende kleuren aan de binnen- en buitenkant maken van deze bril een ware blikvanger.

AB3235U – VROUWEN Je zult nogal wat opzien baren als je deze opvallende titaniumbril draagt met het geometrische, driehoekige patroon op het voorstuk en de veren. De vrouwelijke, ronde glazen worden volledig omrand. Het contrasterende kleurenschema aan de binnen- en buitenkant van de bril, tevens zichtbaar op de bovenste rand van de veren, benadrukt dit hippe design. De kleur geeft de bril een bijzonder kameleoneffect.

AB3236U – VROUWEN Hightech en toch elegant en vrouwelijk. Dit opvallende Nylor-montuur van Ad Lib is gemaakt van ultralicht titanium. Op het voorstuk en op de veren is een trendy geometrisch patroon aangebracht, dat doet denken aan diamanten. Door het contrasterende kleurenschema aan de binnen- en buitenkant van de bril vallen de binnenkant en de bovenste rand van de veren extra op.

AB3237U – VROUWEN Op zoek naar het perfecte accessoire voor elke levensstijl? Deze bril met volledig omrande glazen heeft een zachte, ronde vorm. De dunne veren lijken zeer bescheiden als je ze van de zijkant bekijkt, maar van de bovenkant bekeken komen de handgeschilderde dubbele lijnen ineens naar voren. In combinatie met de lichte, vrouwelijke kleuren is dit een bril om van te houden.

AB3238U – VROUWEN Dit hoekige, maar toch ook vrouwelijke Nylor-montuur is verkrijgbaar in lichte tinten bruin, grijs, paars en rood. De elegante veren verdienen een tweede blik om hun finesse goed te kunnen bewonderen. De handgeschilderde dubbele lijnen vormen een prachtig kleurdetail als je de bril van boven bekijkt. Deze vrouwelijke bril is gemaakt van ultralicht titanium, waardoor hij bijzonder prettig is om te dragen.

Voor meer informatie:
Charmant Group Benelux – www.charmant.com