Modern design ontmoet stedelijke levensstijl: Neubau Eyewear

Wereldwijde lancering van het nieuwe brillenmerk in juni 2016. Een exclusieve preview op de lanceringscollectie van dit nieuwe bruisende, trendy merk vond plaats op de Opti Munchen.

Individualiteit, creativiteit en een inspirerende stedelijke sfeer zoals je die opsnuift in de bruisende, trendy wijken van veel wereldsteden: dat zijn de typische kenmerken van Neubau, het zevende district van de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Het is een vruchtbare voedingsbodem voor vernieuwende ideeën en blijvende trends, van mode tot muziek en moderne kunst in allerlei genres.

Neubau is voortdurend in beweging. Galerieën, studio’s, cafés, conceptstores, hipsterbars, winkeltjes van veelbelovende ontwerpers … Je vindt het er allemaal. De geest van vernieuwing, de rijkdom van ideeën en creatieve veelzijdigheid zijn hier alomvertegenwoordigd. Deze wijk in Wenen is een mooi voorbeeld van al die opwindende, snel evoluerende creatieve stadswijken overal ter wereld die dezelfde aantrekkingskracht uitoefenen. Die levensvisie inspireerde de naam van een nieuw brillenmerk: neubau eyewear.

neubau eyewear is een eerbetoon aan creativiteit, vernieuwing en de tijdsgeest van de millenniumgeneratie. Het merk wordt in primeur voorgesteld tijdens de OPTI handelsbeurs in München op 15 januari 2016. De wereldwijde lancering van de brillencollectie volgt in juni 2016: twaalf modellen in elk zes kleuren. De eerste neubau zonnebrillencollectie zal volgen in oktober 2016.

neubau eyewear koppelt een stedelijke levensstijl en vernieuwend design aan jarenlange vakkennis en ervaring. Op kwaliteitsvlak geniet het merk de steun van een toonaangevende Oostenrijkse fabrikant: Silhouette International Schmied AG. Dat bedrijf staat sinds jaar en dag bekend om zijn eenvoudige elegantie, hoogwaardige materialen en topkwaliteit. CEO Daniel Rogger is blij dat zijn onderneming met deze nieuwe brillenlijn een enthousiast nieuw publiek kan aanboren. Een product dat zijn kracht haalt uit meer dan het moderne design alleen. “Het originele merk neubau eyewear is de ideale aanvulling op de merkenportfolio van ons bedrijf. Hoogwaardige brillen gemaakt in Oostenrijk, die perfect voldoen aan de eisen van kritische klanten.”

Zoals het een groot bedrijf als Silhouette betaamt, koppelt het de zoektocht naar een uniek design bij neubau eyewear aan een hoogwaardige productie. Het resultaat: een lichte en comfortabele bril die je de hele dag door kunt dragen. Een bril op maat van een modern stadspubliek, want dat is nu eenmaal de inspiratie achter het merk.

Daniel Liktor, verantwoordelijk voor het merk en de lancering van neubau eyewear, vat het mooi samen: “Op een oprecht aantrekkelijke manier weerspiegelt neubau eyewear de huidige tijdsgeest in de brillenmode. Dit merk ademt het jonge, creatieve en moderne Wenen uit. Je kunt het gerust beschouwen als een eerbetoon aan alle trendy stadswijken en de mensen die er wonen en leven.