Mis niets en volg ons op social media

Omdat Instagram niet geschikt is voor veel tekst, Facebook niet geschikt is voor de mooiste fotoreportages, LinkedIn niet bedoeld is voor een luchtige video en Youtube geen vacatures weergeeft, verspreidt Eyeline alle informatie op verschillende social media. Lees hier waar u wat kunt vinden.

Instagram @eyeline_magazine

Tekst is bijzaak, de foto spreekt voor zich. Volg ons op Instagram via @eyeline_magazine en aanschouw de mooiste beursfoto’s, productshots, winkelinterieurs en zie ons blad als eerste de drukpers uit rollen!

Facebook @Eyeline.Magazine.Belux

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de optiekwereld via @Eyeline.Magazine.Belux. Praat mee over artikelen uit de media, zie als eerste de nieuwste collecties voor uw optiek en lees onze beursverslagen.

Een facebookpagina speciaal voor de vacatures binnen de optiekwereld. Op die manier ziet u wie er nieuw personeel zoekt en wie weet heeft u de gouden tip!

LinkedIn Eyeline Magazine

Op dit professionele netwerk ziet u als eerste de nieuwste optiekvacatures en leest u professioneel nieuws uit de optiekwereld, zoals overnames, nieuwste technieken en high-tech apparatuur.

YouTube LT Media

Soms zegt een beeld meer dan duizend woorden. Sfeerimpressies, terugblikken en andere video’s die betrekking hebben op het optiekvak, vindt u hier.