Miga Studio x HOET lanceert vooruitstrevende collectie

Miga Studio trapt een nieuw jaar af met een spannende lancering in samenwerking met HOET, een begrip binnen de Europese brillenwereld, voor hun streven naar innovatie met 3D-titanium printen. Beide merken delen dezelfde smaak in moderne architectuur en gebruiken de samenwerking om een ​​uniek aanbod te creëren dat gedurfd, speels en even veelzijdig is.

De conceptie van het project begon in 2019 bij SILMO, toen de mede-oprichter van Miga Studio, Alessandro Fedalto en het HOET-ontwerpteam elkaar voor het eerst ontmoetten. Miga Studio heeft de aandacht getrokken van HOET met het gebruik van titanium en de manipulatietechnieken die worden gebruikt om brillen met innovatieve details te creëren. HOET was niet alleen onder de indruk van hun visie, maar de samenwerking verliep soepel, aangezien beide merken gemeenschappelijke lijnen deelden met betrekking tot ontwerpesthetiek, zoals architecturale geest.

De aanstaande lancering zal tegen het eerste kwartaal van 2022 in geselecteerde winkels in heel Europa worden uitgebracht. De capsulecollectie bestaat uit drie optische monturen en drie zonnebrillen met gepolariseerde “ZEISS-lenzen” in ronde, vierkante en hoekige silhouetten.

Elk paar brillen wordt geleverd met een dramatisch titanium wenkbrauwontwerp met diagonale uitsparingen voor visuele impact. Hetzelfde gevoel van kracht wordt doorgetrokken in de details.