MIDO’S 50e editie is uitgesteld wegens coronavirus

De Raad van Bestuur van MIDO heeft afgelopen zaterdagavond 22 februari aangekondigd de 2020-editie, die gepland stond van 29 februari t/m 2 maart uit te stellen tot nader te bepalen data tussen eind mei en half juni 2020.

“We namen deze beslissing uit respect voor de huidige alarmerende COVID-19 noodsituatie en voor onze exposanten en bezoekers”, zegt Giovanni Vitaloni, president van MIDO. “Aangezien deze gezondheidscrisis zich in Italië ontwikkelt, kunnen we niet anders dan kiezen voor het uitstellen van de 2020-editie. MIDO is zich ervan bewust dat voor deze beslissing gevolgen heeft voor alle professionals in de branche –  exposanten, kopers, opticiens, pers en iedereen die voor MIDO werkt, inclusief haar medewerkers –  en dat het een aanzienlijke impact heeft op alle interne organisaties. Het zal een dubbele inspanning zijn om alles opnieuw te plannen, want we zijn slechts een week verwijderd van MIDO. We kunnen er echter niet aan denken om onze 50e editie te vieren, waarin de wereld – en Italië nu in het bijzonder – een dergelijke internationale crisis doormaakt. We vertrouwen erop dat onze exposanten en bezoekers, de media en alle betrokkenen de beslissing begrijpen vanwege de aard van de huidige situatie, die alarmerend en nog voortdurend in ontwikkeling is”.

De nieuwe data van MIDO 2020 kunnen we de komende dagen verwachten. Deze zijn in overeenstemming met mogelijke nieuwe instructies van de relevante autoriteiten en de verwachting hoe de gezondheidscrisis zich zal ontwikkelen. En natuurlijk moet ook Rho Fiera Milano beschikbaar zijn…

Meer informatie

www.mido.com