MIDO 2020 – Ontwerp, innovatie of duurzaamheid? Ontdek de prijzen

BESTORE en Stand Up for Green zijn de awards van MIDO 2020. Winnaars worden bekend gemaakt tijdens de 50e editie van de show.

BESTORE, gewijd aan de beste optische centra ter wereld, heeft twee categorieën: BESTORE DESIGN en BESTORE INNOVATION. In de eerste categorie wordt overwogen hoe de winkel eruit ziet en aanvoelt en hoe lay-out, materialen, ontwerp, meubels en algemene sfeer bijdragen aan een unieke winkelervaring.

INNOVATION beschouwt alle aspecten met betrekking tot de relatie met de klanten en met de leveranciers, klantinteractie en betrokkenheid, digitale communicatie, het eigenaardige verhaal van de winkel, de professionaliteit en menselijke en emotionele aspecten.

Een internationale jury van industriële managers, visuele merchandisers, ontwerpers en ontwerpexperts zullen de beste winkel in elke categorie kiezen.

De eerste editie van Stand Up for Green beloont de meest duurzame stand: herbruikbare modules en milieuvriendelijke materialen zijn enkele van de aspecten waarmee het jurypanel rekening zal houden op MIDO 2020.

Millan, 29 februari t/m 2 maart 2020.