Menrad met “Outstanding” gekozen tot industriewinnaar!

MENRAD the vision kreeg de titel “Outstanding” als de industriewinnaar voor brillen en gehoorapparaten. Dit zegel wordt gegeven door het zakenmagazine FOCUS Money samen met DEUTSCHLAND TEST. Het onderzoekt welke bedrijven de beste reputatie hebben en welke merken de hoogste prestige genieten.

Een studie uitgevoerd in samenwerking met de IMWF (Instituut voor Management en Economisch Onderzoek) onderzocht de 5.000 grootste en bekendste bedrijven in Duitsland. Er waren vijf centrale criteria voor de evaluatie: werkgeversprestaties, economische prestaties, managementprestaties, product- en serviceprestaties en duurzaamheidsprestaties. Alle vijf dimensies beïnvloeden gezamenlijk de externe impact van een bedrijf.

Een uitgebreid onderzoek van 350 miljoen online bronnen, zoals websites, social mediakanalen, nieuwssites, forums en persberichten, werd uitgevoerd om zinvolle resultaten van hoge kwaliteit te verkrijgen. Kunstmatige intelligentie werd gebruikt om de antwoorden te evalueren en te interpreteren. Voor elke sector is een sectorspecifieke rangorde gemaakt. Met 100 punten wordt de winnaar beschouwd als de benchmark voor alle andere bedrijven in zijn branche.

In de categorie ‘Brillen en gehoorapparaten’ scoorden slechts twee bedrijven meer dan 67 punten, waarmee ze de FOCUS Money-prijs verdienden. MENRAD behaalde het beste resultaat en eindigde als de industriewinnaar met 100 punten, terwijl de nummer twee eindigde met 82,5 punten.

De managers en broers Hermann en Eberhard Müller-Menrad verklaren het belang van dit zegel voor het familiebedrijf: “We zijn erg blij met deze erkenning en voelen ons bevestigd in onze hoge kwaliteitsstandaarden. In ons dagelijks werk richten we ons altijd op klanttevredenheid. Dit maakt het nog belangrijker voor ons om te weten hoe ons bedrijf wordt ervaren door onze klanten en dat onze innovatieve producten en betrouwbare diensten op deze manier worden gewaardeerd. ”

Meer informatie

https://www.menrad.de/nl/