Max Mara voegt zich bij Marcolin Group

De Marcolin Group kondigde vorige week aan dat ze een licentieovereenkomst hebben gesloten met Max Mara, voor het design, de productie en wereldwijde distributie van brillen en zonnebrillen namens het merk. De samenwerking begint officieel op 1 november 2020 en heeft voor nu een vijfjarige duratie.

Onlosmakelijk verbonden met stijl en kwaliteit, het resultaat van een constante zoektocht naar perfectie en de balans tussen materialen, vormen en kleuren; dit is Max Mara ten voeten uit. Geometrische vormen, een harmonieuze dialoog tussen materialen en subtiele combinaties van kleine nuances, karakteriseren de frames van het merk. De eerste collectie van het werk die Marcolin Group ontwikkelt, zal onthuld en gedragen worden tijdens de Max Mara fashion show in Milaan, op donderdag 24 september 2020.

Matteo Blandi, Marcoling Group Marketing Director, bevestigde: “De toevoeging van Max Mara aan het Marcolin Group portfolio verrijkt ons aanbod voor de dameskleding markt. Max Mara is een Italiaanse luxe merk met een excellentie die internationaal wordt erkend. We zijn er trots op dat we en bijdrage kunnen leveren aan het voortzetten en versterken van de merkpositie en het imago van Max Mara’s oogmode”.

Ian Griffiths, Max Mara Creative Director, verklaarde: “Max Mara is altijd toegewijd geweest aan vrouwen. Ze zo goed mogelijk laten voelen en laten stralen bij elke gelegenheid, door een constante zoektocht naar de hoogste kwaliteit. Het geheim van kwaliteit is een open blik en het overwegen van elk klein technologisch detail als een essentieel element van het creatieve proces. Het nieuwe partnerschap met Marcolin Group zal bijdragen aan het verzekeren van de hoogste kwaliteit en design niveaus voor Max Mara oogmode”.

De Max Mara oogmode collecties zullen vanaf begin volgend jaar beschikbaar zijn bij Max Mara boutiques, op de www.maxmara.com website, warenhuizen en bij een select aantal opticiens.