Marchon wint twee Silmo d’Or awards

Tijdens de uitreiking van de prestigieuze Silmo d’Or Awards, in het Musee des Arts Forais in Parijs, viel Marchon goed in de prijzen. Zowel met Marni Eyewear als met Salvatore Ferragamo Eyewear  sleepte Marchon awards binnen.

Marni Eyewear

Marni won in de categorie ”Fashion Trend Optic Frame” met het model ME2623. Een rechthoekig  ontwerp dat verkrijgbaar is in een mix van diverse contrasterende acetaten, ook wel ‘colorblocking’ genoemd. Dit wordt bereikt door een handgemaakt proces, waarbij de twee voorste lagen aan elkaar worden gehecht.

Salvatore Ferragamo Eyewear

Salvatore Ferragamo won in de categorie ”Fashion Trend Sunglasses” voor hun nieuwe ‘Fiore’-zonnebril (SF184S). Een glamoureus vlinderontwerp dat wordt gekenmerkt door de gouden voorkant, de drievoudige gradiëntlenzen en het bloemvormige detail van de veren dat aan de voorkant van het glas tevoorschijn komnt.

Nominaties 

Voor deze editie van Silmo werden maar liefst vijf monturen van Marchon genomineerd. Naast bovenstaande modellen werden nog een model van Salvatore Ferragamo en twee ontwerpen van Longchamp Eyewear genomineerd.

Meer informatie

www.silmoparis.com
www.marchon.com