Marchon introduceert Zeiss Eyewear

Marchon Eyewear is trots met de nieuwe samenwerking en lancering van Zeiss Eyewear. Sinds Zeiss 175 jaar geleden werd opgericht zijn nieuwsgierigheid, passie en precisie de drijvende elementen geweest die het merk hebben geïnspireerd en dat heeft geresulteerd in producten van top kwaliteit. Als pionier op het gebied van wetenschappelijke optica daagt Zeiss de grenzen van de menselijke verbeelding uit. Met passie voor uitmuntendheid wordt er waarde gecreëerd voor klanten en inspireert het de wereld op nieuwe manieren.

De Zeiss-brillencollectie vertegenwoordigt premium ontwerpen en prijspositionering waarin de belangrijkste kenmerken van het merk zijn opgenomen, zoals precisie, uitmuntendheid en technisch gedreven design. De lanceringscollectie bestaat uit 31 gloednieuwe stijlen, 18 optische monturen en 13 zonnebrillen en is voor een moderne, mannelijke klant die geïnteresseerd is in nieuwigheden en technologische producten. De productesthetiek bereikt een verheven minimalisme met titanium materiaal en essentiële maar uiterst precieze structuren. De zonnebrillen worden bevatten de onbetwiste hoogwaardige zonneglazen van Zeiss.

De kwaliteit van de Zeiss Eyewear:

  • Zeiss is een van de meest vertrouwde namen in de optiek
  • De collectie bevat Zeiss precisie en kwaliteit
  • Hoogwaardige materialen: geïnjecteerd en HD acetaat en titanium
  • Fitting kenmerken van topkwaliteit: neuspads van medisch milieuvriendelijk materiaal, aangepaste en flexibele scharnieren
  • Breed aanbod in maten (48 – 58)

De Zeiss-collectie is eerlijk en tech-gedreven en staat synoniem voor precisie, moderniteit en innovatie; een product dat is echt “Seeing beyond”!

Meer informatie:

Marchon Eyewear

+31(0)20 581 5000

benelux@marchon.com

www.marchon.com