Marchon Eyewear en ZEISS tekenen exclusieve wereldwijde licentieovereenkomst voor brillen

Gisteren maakten Marchon Eyewear en ZEISS Vision Care bekend dat ze voor de lange termijn een exclusieve wereldwijde licentieovereenkomst zijn aangegaan voor brillen en zonnebrillen.

De eerste, onder deze licentieovereenkomst, ontwikkelde brillencollectie wordt in de lente van 2022 wereldwijd op de markt gebracht. Daarvoor zal er in het najaar van 2021 een voorproefje worden geboden in de vorm van een capsulecollectie met negen verschillende modellen, in het Altair-portfolio van Marchon. Deze brillen zijn alleen verkrijgbaar in de VS.

“We zijn bijzonder trots dat we deze samenwerking met Zeiss, een wereldwijd leider op het gebied van lens- en brillenglazenontwikkeling, kunnen aankondigen”, aldus Nicola Zotta, president en CEO van Marchon Eyewear, Inc. “Het prestigieuze erfgoed van ZEISS en hun passie voor excellence zal onze klantervaring naar een hoger niveau tillen en onze expertise en positionering in deze brilsector verder uitbreiden en inspireren.” Zotta voegde hieraan toe: ”Samen met Zeiss geven we onze klanten de optimale ervaring als ze gaan shoppen voor monturen.”

“We zijn er zeker van dat Marchon’s expertise waar het om brillen gaat, een mooie aanvulling vormt op onze inspanningen om producten te ontwikkelen die aan de behoeften van de consument voldoen door ze te voorzien van innovatieve brillen van hoge kwaliteit,” zei Rolf Herrmann, Vice President Global Marketing voor ZEISS Vision Care.

De nieuwe ZEISS-brillencorrectie is verkrijgbaar vanaf herfst 2021 en bestaat uit 9 modellen herenbrillen met technologisch geavanceerde materialen zoals titanium, evenals de bekende designelementen van ZEISS. De collectie wordt exclusief via geselecteerde retailers in de VS verkocht, als onderdeel van het Altair-distributienetwerk van Marchon. Een wereldwijde collectie met herenmodellen zal in de lente van 2022 worden uitgebracht. Deze collectie is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers in de VS via Altair en internationaal als onderdeel van het Marchonportfolio.