Marchon Eyewear en Lacoste kondigen verlenging van exclusieve wereldwijde licentieovereenkomst voor brillen aan

Marchon Eyewear, Inc. en Lacoste, S.A. maken de langdurige, meerjarige verlenging bekend van hun wereldwijde licentieovereenkomst voor brillen.

Deze overeenkomst heeft betrekking op het exclusieve ontwerp, de ontwikkeling, productie en distributie van brillen- en zonnebrilcollecties onder de merknaam Lacoste. Deze verlenging bevestigt de sterke band tussen de twee bedrijven sinds Marchon en Lacoste zich in 2011 voor het eerst verbonden als licentiepartners. In de loop der jaren is de groei van de brillen-activiteit niet alleen samen opgegaan met het succesvolle traject van het moedermerk, maar is zij ook steeds meer betrokken geraakt bij de partnerschappen en speciale projecten van Lacoste, zoals de lancering van de Novak Djokovic en Roland Garros -brillencollecties en de sponsoring van de Miami Open and Rolex Shanghai Masters -tennistoernooien.

“We zijn ongelooflijk trots op de voortzetting van onze langdurige en succesvolle samenwerking met Lacoste,” zei Nicola Zotta, President en CEO van Marchon Eyewear, Inc. “Lacoste is een belangrijke pijler van ons wereldwijde Lifestyle-portfolio en we vertrouwen erop dat onze teams een brillenaanbod zullen blijven leveren dat de Lacoste-business vooruithelpt.”

“We zijn blij met de voortzetting van onze samenwerking met Marchon, met wie we sterke collecties, in lijn met het DNA van Lacoste, hebben ontwikkeld”, aldus Catherine Spindler, Chief Brand Officer van Lacoste. “Brillen vormen een belangrijke categorie voor ons merk en sluiten qua stijl, innovatie en creativiteit perfect aan bij het silhouet van Lacoste. We hebben grote ambities voor deze categorie, waarin ons modesportmerk veel potentie heeft.”

De brillen van Lacoste worden wereldwijd verkocht in de betere optiekzaken, warenhuizen en speciaalzaken, Lacoste-boetieks en online op www.lacoste.com en www.eyeconic.com.