Marchon en Victoria Beckham ondertekenen exclusieve licentieovereenkomst

Marchon Eyewear, Inc. en Victoria Beckham Ltd. hebben aangekondigd dat zij een exclusieve wereldwijde licentieovereenkomst voor de lange termijn zijn aangegaan voor zonne- en optische brillen.

Nieuwe collecties die worden ontwikkeld onder de licentieovereenkomst zijn wereldwijd vanaf het najaar van 2019 verkrijgbaar. De collecties worden ontwikkeld in Italië en zullen de intuïtieve en geraffineerde esthetiek van Victoria Beckham blijven belichamen. De opvallend moderne confectiekleding en accessoires en de gesofistikeerde vrouwelijkheid van het merk zullen als uitgangspunt dienen.

Paolo Riva, CEO van Victoria Beckham Ltd. merkte op: “Deze nieuwe samenwerking met Marchon komt op een spannend moment voor het bedrijf. Na een reeks strategische partnerschappen en aanstellingen sinds de komst van onze nieuwe aandeelhouders NEO Investment Partners eind vorig jaar werken we aan het bereiken van ons mondiale potentieel en de uitbreiding van het merk. Brilmode is synoniem met onze oprichtster en deze licentie stelt ons in staat onze aanwezigheid in de brillenmarkt te vergroten en te profiteren van de technische innovatie, expertise in productontwikkeling en het wereldwijde distributienetwerk van Marchon. Tegelijkertijd kunnen wij onze klanten een product bieden dat een gevoel van empowerment en enthousiasme oproept. Marchon is een marktleider die werkt met zulke dynamische en iconische merken dat wij bijzonder blij zijn deze samenwerking te kunnen aankondigen.”

“Victoria Beckham heeft een geweldige prestatie geleverd door een echt luxe merk met een zelfverzekerde uitstraling en een eigen visie te creëren. Onze organisatie is ontzettend trots dat wij gaan samenwerken met Victoria en haar team”, aldus Nicola Zotta, president en CEO van Marchon Eyewear, Inc. “Wij zijn van mening dat de ster van het merk Victoria Beckham rijzende is en dat dit merk in snel tempo een van de meest invloedrijke binnen de branche zal worden. Wij zullen er alles aan doen om deze samenwerking tot een succes te maken en kijken ernaar uit brillen te produceren die kenmerkend zijn voor de trendy ontwerpen van het merk en dragen graag bij aan de aanhoudende mondiale groei van dit merk.”

Het is de bedoeling dat de nieuwe collectie wereldwijd wordt verkocht in geselecteerde warenhuizen, speciaalzaken en door premium retailers in de brilmode- en zonnebrillenbranche, en tevens in Victoria Beckham-winkels en online op victoriabeckham.com.

Meer informatie

www.marchon.com