Marchon en Calvin Klein verlengen internationale eyewear overeenkomst

Marchon Eyewear, Inc. en Calvin Klein, Inc kondigden onlangs de verlenging aan van hun internationale meerjarige licentieovereenkomst voor eyewear. Deze overeenkomst is aangegaan voor het exclusieve design, de ontwikkeling, productie en distributie van de correctiebril- en zonnebrilcollecties van Calvin Klein, onder de merken Calvin Klein 205W39NYC, Calvin Klein en Calvin Klein Jeans. De verlenging markeert het 25-jarige licentiepartnerschap tussen Marchon en Calvin Klein, dat aanving in 1992.

“We zijn ongelofelijk trots om ons langdurige en succesvolle partnerschap met Calvin Klein voort te zetten en deel uit te maken van het spannende en vernieuwde merk onder de creatieve leiding van Raf Simons” zei Nicola Zotta, President & CEO van Marchon Eyewear, Inc. “Onze samenwerkende teams delen dezelfde ambitie om uit te blinken en we hebben er vertrouwen in dat we de innovatieve designs en producten kunnen blijven creëren waar de eyewear business van Calvin Klein op is gebaseerd.”

“We zijn erg blij dat ons partnerschap met Marchon Eyewear wordt verlengd en we geloven in de kracht van onze langdurige samenwerking en de kwaliteit van het product dat we samen creëren” zei Steve Shiffman, CEO van Calvin Klein, Inc. “We kijken ernaar uit de spannende groei van het internationale Calvin Klein-merk in de eyewear-branche voort te blijven zetten met onze gewaardeerde zakenpartner.”

Meer informatie

www.marchon.com