Maison Nathalie Blanc X Veronika Loubry

Het label Maison Nathalie Blanc is dolblij om haar nieuwste creatie aan te kondigen in samenwerking met Veronika Loubry. Deze samenwerking is niet alleen een eerbetoon aan de ontmoeting tussen twee creatieve vrouwen vol energie, maar ook een mooie vriendschap waaruit een nieuw ontwerp is voortgekomen: Veronika. Dit nieuwe montuur is een herinterpreteerde versie van de Joséphine, een bestseller ontwerp dat het hart van Veronika Loubry heeft veroverd.

Volgens Nathalie Blanc is Veronika een formidabele vrouw en belichaamt ze perfect de muze van Nathalie Blanc Paris. Na loyaal Joséphine te hebben gedragen, hebben Veronika Loubry en Nathalie Blanc besloten hun beide persoonlijkheden samen te voegen en een nieuw ontwerp te creëren op basis van het Josephine-frame. Ze hebben het eenvoudig aangepast aan de door Veronika geselecteerde kleuren.

Weelderig en ultramodern, dit nieuwe ontwerp is een op 1970 geïnspireerd metalen montuur. Het draagt ​​een omgekeerde brug en een Mazzucchelli-acetaat. Ongelooflijk slank, de Veronika is echt lichtgewicht en onderscheidt zich van de Josephine door zijn zwarte frame en groene gradiënt glazen – de meest comfortabele bril! – volgens Veronika Loubry.

Dit ontwerp in beperkte oplage zal beschikbaar zijn in 300 exemplaren. Ontdek het nu.