Maak een statement met Humphrey’s Eyewear!

Zorgvuldig gecombineerde componenten maken de Humphrey’s look controversieel en introduceren een dynamische kracht in dit samenspel van elementen. Mode heeft altijd deze verklaring afgelegd: laat je niet door iemand dicteren, wees individueel, blijf trouw aan jezelf! Humphrey’s speelt hierop in met de nieuwste herfst-/wintercollectie.

Jonge generaties presenteren zich als moediger en onafhankelijker. Ze zijn niet bang om hun mening te geven. Mode-accessoires zijn inmiddels hét middel om een statement te maken. Mode is niet voor niets een weerspiegeling van de tijd. Voor de herfst-/wintercollectie heeft Humphrey’s een heel speciale trend aangepast genaamd ‘Statements’. Dus maak een statement met de bril van Humphrey’s!

De nieuwste brilcollectie van Humprey’s is gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van een samenspel van ontwerpen en kleuren. Laat je inspireren door een unieke streetstyle-trend, die generaties verplaatst en verenigt. Opvallende ontwerpen van cateye tot panto en een glanzende, gepolijste afwerking geven de collectie een onnavolgbare uitstraling.

Meer informatie

www.eschenbach-optik.com