LOOK EXTRA: een bril ontworpen om onder maskers en beschermende brillen te dragen

Al meer dan 40 jaar heeft Look – made in Italia, brillen in eigen huis ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd in haar exclusieve Italiaanse vestigingen. Synoniem voor hoge prestaties en de hoogste betrouwbaarheid, gebruikt Look alleen de beste materialen.

EXTRA, een product van het merk LOOK, is buitengewoon veelzijdig en ontworpen om efficiënt in te spelen op de noodzaak om nieuw gedrag aan te nemen naar aanleiding van de pandemie die ons dwingt sommige van onze gewoonten te veranderen.

De maskers die we momenteel moeten dragen om onszelf en anderen te beschermen, creëren problemen voor degenen die een bril dragen. Vaak belemmeren de pasvorm van de brug en de druk van de neuskussentjes de luchtstroom door de neusgaten. EXTRA-brillen zijn getest door personeel in de gezondheidszorg, artsen en verpleegkundigen. Die zeiden dat de brillen veel voordelen hadden: extreem licht en comfortabel; een effectieve hulp bij hun dagelijkse werk; en de kleine EXTRA-stijl kan onder transparante beschermende oogmaskers / -brillen worden gedragen.

De eerste dragers merkten meteen wat een natuurlijke oplossing het is, en de baanbrekende draagbaarheid. De kantelbare, biocompatibele titaniumbrug biedt een stabiele pasvorm en ongekend comfort op het bovenste deel van de neus – zo stevig dat het “omhullend” aanvoelt.

De bril moet echt werken en een echte hulp zijn, zodat ze dat voor iedereen kunnen zijn, elke dag, onder alle omstandigheden!

LOOK EXTRA brillen zijn volledig ontworpen en vervaardigd in Italië door LOOK – made in Italia.