Longchamp LGP is de perfecte uitgave voor de hedendaagse, stedelijke levensstijl

Er werd veel over gesproken sinds het op de Longchamp-New Yorkse modeshow werd getoond vorig jaar. Longchamp LGP is de perfecte uitgave voor de hedendaagse, stedelijke levensstijl met een collectie tassen (Le Pliage ® LGP en Le Pliage® Cuir LGP), accessoires en ready-to-wear, met veel unisex-opties.

De nieuwe LGP collectie heeft een logo geïntroduceerd met een compleet nieuwe identiteit. Meegaand op de stadse leefstijlen komt Longchamp met een collectie die geschikt is voor de energieke, moderne vrouw.
Het nieuwe monogram, te zien op tassen en accessoires maar ook op de brillencollectie vangt een gevoel van hedendaagse vrouwelijkheid en een gevoel van moderniteit en energie. De letters van het nieuwe logo vormen “ LGP “ als een grafisch architecturaal logo.
De LGP-producten zijn verkrijgbaar in zwart en wit met een flits van neon. Deze accenten zijn terug te zien in de brillenlijn van Longchamp, zoals de LO655S in 001 en de LO663S in 001.
Elke stijl belichaamt de karakteristieke Franse elegantie van het merk terwijl tradities en klassieke kenmerken worden behouden.

Voor meer informatie:

Marchon Benelux:

Tel. 00800 7200 2020 (toll free)

www.marchon.com