Lokaal en onafhankelijk – Glazen met hun eigen perspectief

Enkele jaren geleden heeft Sven Götti zich sterk ingezet om zijn eigen productiefaciliteit in Zwitserland te creëren om een ​​deel van de collectie lokaal te produceren. Deze wens om rechtstreeks brillen in Zwitserland te produceren was mogelijk door de modernste productiemethoden te implementeren en door innovatieve constructies te ontwikkelen. Door te produceren binnenshuis zorgde voor veel ruimte voor flexibiliteit, kortere productieafstanden en geoptimaliseerde productiestappen, wat belangrijker is dan ooit in de huidige situatie.

Götti Perspective is meer dan alleen randloos

Een collectie gebaseerd op een eenvoudig systeem bestaande uit verschillende losse componenten, resulterend in unieke stijlen en kleurencombinaties. De hele collectie is duidelijk gestructureerd en impliceert onbeperkte opties en combinaties – elke vorm is verkrijgbaar in drie verschillende maten, evenals in Rimless, Loop- en Bold-versies, en voor beperkte vormen ook als Space-versie.

Strikt minimalistisch met ultieme lichtheid – de randloze variant is zeer comfortabel om te dragen en de flinterdunne Loop-rand benadrukt de lensvorm. Een opvallende lijnindeling zorgt voor een opvallende persoonlijkheid voor levendige trendsetters. De kleurcombinaties zijn ook eindeloos: neuspads, oortips, neusbrug en velgen zijn verkrijgbaar in meer dan tien verschillende kleuren, dit is  vrij met elkaar te combineren.

De Perspective-lijn is door Götti in eigen huis ontwikkeld van de allereerste schets tot het eindproduct. Hun belangrijkste uitgangspunt was om hun eigen randloze kadersysteem te creëren.

Meer informatie

www.gotti.ch