Live the wonder met MIDO

MIDO 2022 zal zijn deuren openen van 12-14 februari op Fiera Milano Rho zoals gepland, aangezien de situatie in Italië momenteel onder controle is en beurzen niet in gevaar komen.

“Het promoten van een product als brillen vereist interactie en MIDO wil de interpersoonlijke communicatie herstellen. De digitale editie, die vorig jaar juni voor het eerst werd uitgerold en weer terug voor de volgende editie, was een briljant hulpmiddel bij het beheren van contacten, maar miste de menselijke maat bij het zakendoen. Er zijn momenteel geen belemmeringen voor internationaal reizen, er zijn geen maatregelen die de toegang tot Italië verbieden voor Europese burgers of die uit andere belangrijke marktlanden, zoals de VS, en we snakken allemaal naar MIDO!”, merkt president Giovanni Vitaloni op.

Wat nieuws en wat bevestigingen voor de volgende editie: MIDO 2022 zal deelnemen aan de 1e editie van de Stand Up For Green award ‒ voor de meest ecologisch duurzame stand (inzendingen voor 15 januari). De BeStore Award is bevestigd, een erkenning van ’s werelds optische centra die de beste winkelervaring bieden (inzendingen vóór 12 januari). Aanvragen voor beide prijzen kunnen worden ingediend op de MIDO-website www.mido.com. Wat ook terug is na een succesvolle eerste editie, is de Your BeStore digitale wedstrijdprijs die naar de optiekwinkel gaat die door gebruikers van de MIDO 2022 als beste wordt beschouwd.

#MIDO2022 #livethewonder