Live-gestreamde BCLA-lezing werpt een licht op uveitis-behandeling

De wetenschappelijke lezing over de diagnose en behandeling van uveïtis was de eerste presentatie ooit die volledig live werd gestreamd door de Britse Contact Lens Association, waardoor honderden leden over de hele wereld toegang hadden tot de online inhoud.

Online presentatie

De presentatie van professor Teifi James werd live opgenomen in het Royal College of Nursing in Londen en uitgezonden via de website van de BCLA voor leden die niet in staat waren om de hoofdstad van het evenement te bezoeken. De lezing gaf een overzicht van de diagnosen en behandelingen van uveïtis, inclusief een uitleg van de gestandaardiseerde Uveïtis nomenclatuur (SUN) classificatie geassocieerd met specifieke uveïtis-scenario’s.

Pioniers

BCLA-voorzitter Keith Tempany reageerde: “We willen dat onze evenementen, en de inhoud die op die evenementen wordt gedeeld, beschikbaar zijn voor zoveel mogelijk van onze leden en live streaming is iets waar we al een tijdje naar op zoek waren. Als organisatie proberen we pioniers te zijn en dit is nog een voorbeeld van hoe we het voortouw kunnen nemen door meer te bieden aan onze leden.”

Meer informatie

www.bcla.org.uk