Line Art Charmant: Schoonheid & comfort

Als het gaat om premium eyewear, kan de pure schoonheid en het comfort van de Line Art CHARMANT monturen niet geëvenaard worden.

Deze brillen, geïnspireerd door de harmonie van muziek, zijn vervaardigd van eersteklas titanium met Japanse technologische- en ontwerpexpertise.

De nieuwe collectie

De elegante modellen Vivace en Menuet worden met vier nieuwe monturen aangevuld.

De ogen worden in deze frisse looks prachtig benadrukt door gedefinieerde contouren en wenkbrauwlijnen. Ze versterken de individualiteit van de draagster en zijn toch altijd elegant.

Gemaakt van Excellence Titan en met superflexibele veren, passen deze monturen uitstekend. De monturen voelen zo licht dat de draagster nauwelijks merkt dat ze een bril op heeft.

Vivace ontwerp

De Vivace lijn is een moderne interpretatie van elegant understatement. Twee fijne lijnen van titanium in parallelle harmonie creëren een slanke en moderne look. Kostbare materialen, zorgvuldig met elkaar verbonden, completeren dit eigentijdse ontwerp.

Acetaat contouren

Deze Vivace-looks zijn sierlijk en eigentijds. De kenmerkende veren worden aangevuld met een opvallend voorstuk met dunne, lichte en transparante acetaat- contouren. Dit is de perfecte bril voor diegene die een gedurfdere look wil, maar liever geen dikke kunststof monturen draagt.

XL2158 – Dit grote veelhoekige profiel is verkrijgbaar in frisse kleurcontrasten.
XL2159 – Dit profiel verleidt met een glamorous cate-eye look

Mooi bloemenpatroon

Sprankel, schitter en val op met deze prachtige Vivace-bril (XL2161). De eenvoudige veerlijnen worden gecompenseerd door een delicate wenkbrauwlijn. Dit dunne bèta-titanium inzetstuk is versierd met een ingewikkeld laser gesneden bloemmotief. Geniet van deze verleidelijke look in vergulde, of speciaal gekleurde blauwe en bruine versies.

Menuet ontwerp

Met de sierlijke bewegingen van een dansend duo, vloeien bij het Menuet ontwerp flexibele veerlijnen in elkaar over. Dit elegante damesstatement is een bewijs van schoonheid, kracht, flexibiliteit en lichtheid.

XL 2160

Mooie wenkbrauwlijn

Zie er goddelijk uit met deze randloze bril met haar elegante in elkaar gevlochten Menuet veren (XL2160).

Een laser gesneden wenkbrauwlijn in vlinderlook, gemaakt van een flinter- dunne bèta-titanium plaat, maakt een charmante indruk. Dit lichte montuur is verkrijgbaar in levendig rood en blauw met goud, of zacht roségoud.

Meer informatie

www.charmant.com