LARA D’ Diamond: Italiaans vakmanschap en artistiek, luxe design

Het Italiaanse merk LARA D’ benadrukt drie luxe frames in de kostbare Diamond Line voor vrouwen, na het uitzonderlijke succes van het lanceringsconcept op Mido 2019. 100% Made in Italy, herinnert elk van de Diamond-frames aan een klassieke vorm en vindt deze opnieuw uit met een chique rand en heerlijk sprankelende afwerking.

Met veel plezier introduceren we de meest vrouwelijke collectie luxe couture-frames ontworpen door LARA D ’, vakkundig met de hand vervaardigd en bedekt met natuurlijk diamantpoeder door zeer ervaren goudsmeden. De drie lichtgewicht Diamond-modellen zijn gemaakt om een opvallend statement te maken en worden geproduceerd in een chique metaal met een glamoureuze, glanzende 24-karaats 2 micron goudlaag.

De bovenrand van elke vorm heeft een verfijnde, architectonisch geïnspireerde dubbele structuur, versierd in de buurt van de wenkbrauwen met de glinsterende polykristallijne diamanten om de uitdrukking van de ogen te benadrukken. Er wordt een mooi en oogverblindend lichtspel gecreëerd dat het gezicht en de natuurlijke teint van de drager verlicht met finesse en kwaliteit. Dit kan alleen worden bereikt met een zorgvuldige aandacht voor de kleinste details, waar LARA D’ om bekend staat.

Meer informatie

www.laradeyewear.com