Lacoste x Novak Djokovic capsulecollectie

Tenniskampioen Novak Djokovic is sinds 2017 merkambassadeur van Lacoste en hieruit is een exclusieve, op sport geïnspireerde eyewear capsulecollectie ontstaan.

De brillen uit de ND-collectie hebben een klassiek design met sportieve details en hebben een zeer verfijnd en mannelijk design, waar details zoals de metalen uiteinden en de geometrische scharnieren de monturen van een eigentijdse stijl voorzien. Kenmerkend zijn de superslanke veren met een “tricolore” geëmailleerd detail. Elk montuur is voorzien van een speciale Novak Djokovic-signatuur – het “ND”-monogram – het embleem van dit samenwerkingsproject. De gehele collectie wordt geleverd met de speciale Novak verpakking. De nieuwe stijlen zijn ontworpen om de dagelijkse look te onderscheiden, zowel op het veld als in de stad.

Gekenmerkt door functionele vormen, hoogwaardige materialen en iconische details, onderscheidt deze collectie zich als een authentieke uitdrukking van de moeiteloze elegantie en actieve houding van het Franse merk.

Meer informatie

Marchon Eyewear
00800 7200 2020 (gratis)
benelux@marchon.com
www.marchon.com