Laat kinderen plezier hebben met deze Esprit-kinderzonnebrillen

Zomerplezier staat bij kinderen centraal en deze coole maar robuuste Esprit- zonnebrillen zijn een stoere reisgenoot. De brillen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen, zijn comfortabel en blijven goed zitten terwijl kinderen rondrennen of in bomen klimmen. Ouders zullen net zo goed dol zijn op deze kinderzonnebrillen: zoals altijd hebben de Esprit-zonnebrillen voor jongens en meisjes een maximale UV-bescherming en beschermen zo hun ogen tegen schadelijke stralen.

ET19793

Esprit presenteert deze zomer de perfecte zonnebrillen voor kleine meisjes! De speelse vorm met vrolijk stippenpatroon beschermt de ogen en is ook nog eens ontzettend trendy. Een superlicht en comfortabel montuur waarvan de roze variant glazen met kleurverloop heeft en het grijze en rode model met stijlvolle gespiegelde glazen.

ET19794

Deze Esprit zonnebril voor jongens is zowel cool als stoer. Het kunststof voorstuk in groenblauw, zwart of marineblauw zorgt er samen met de dunne metalen veren voor dat het montuur licht en comfortabel aanvoelt. De gespiegelde glazen geven het geheel een trendy look en bieden een optimale UV-bescherming.

ET19795

Meisjes zullen deze zomer volop plezier hebben met deze kleurrijke Esprit zonnebrillen. Deze brillen laten mensen niet alleen omkijken, maar zijn ook nog eens opvallend met duo kleuren en vrolijke transparante vormen. De modieuze katachtige randen worden extra geaccentueerd door de gespiegelde- of kleurverloopglazen.

ET19796

Een gloednieuwe Esprit zonnebril voor de sportieve jongens onder ons. De aerodynamische look van rubber materiaal is super functioneel en sterk, zelfs tijdens de meest energieke activiteiten. Het driekleurige ontwerp versterkt de sportieve vibe van dit geweldige zomerse montuur.