Kristal en zwart zijn de nieuwe kleuren van de Lunor C3-collectie

Casual design en klassieke uitstraling. Deze combinatie komt perfect tot zijn recht in de “Urban chic” stijl, ook wel “Urban casualness” genoemd. In de modewereld komt dit tot uiting in simpele stijlen die door bijzondere materialen en kleine details een klassieke uitstraling krijgen.

Met brilmonturen is het niet anders: de monturen van de C3-collectie van Lunor hebben een gereduceerd, uitgebreid ontwerp en bereiken met hun nieuwe kleuren zowel een klassiek als een nonchalant effect – urban casualness in de vorm van een bril.

C3-collectie van Lunor – Uitgebreid ontwerp ontmoet nieuwe kleuren

Acetaat en brons – deze twee materialen versmelten tot een perfecte symbiose in de C3-collectie. De modellen combineren hoogwaardig acetaat met fijne bronspoten. Na de lancering van de succesvolle collectie in het voorjaar van 2019, geeft de fabrikant de monturen nu nieuwe kleuren: transparant en mat gepolijst acetaat. De kleur heet “Crystal”. Dit vormt een bijzonder klassiek montuur met gesatineerde roségouden pootjes.

Een andere opvallende variant is de nieuwe combinatie van zwart, mat gepolijst acetaat en gesatineerde zilverkleurige pootjes – subtiel en toch opvallend. Twee kleurencombinaties die in eerste instantie terughoudend lijken, maar vervolgens hun subtiele extravagantie onthullen.