Komono brengt essentie van Antwerpen naar de wereld

Komono kondigt trots de samenwerking met de modeafdeling van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen. Al eeuwenlang is Antwerpen de bakermat van innovatieve mode: van ingewikkeld kant tot de baanbrekende Antwerpse Zes.

Vandaag de dag blijft Antwerpen een belangrijke stad binnen de wereldwijde modescene met de Koninklijke Academie als de belangrijkste verzamelplaats voor nieuw talent en innovatief design. Komono is voortgekomen uit dit centrum van creativiteit en esthetiek en brengt de essentie van Antwerpen naar de wereld. Komono zal samenwerken met een geselecteerd aantal masterstudenten bij het maken van een capsule-brillencollectie, gekoppeld aan het persoonlijke werk van de student.

De missie van Komono is om de studenten te helpen met het verkennen van innovatieve vormen, hun zoektocht naar nieuwe kleurencombinaties en hun streven naar de oorspronkelijke behandeling van materialen – en dit met betrekking op de brillen. Workshops, gegeven door Komono’s ontwerpers en productontwikkelaars, zullen de vaardigheden van de studenten in 3D-tekenen / -printen, technische sheets, materiaalkennis en productie ontwikkelen. De studenten krijgen volledige transparantie en verantwoording, aangezien zij worden betrokken bij het hele proces, van een lege pagina tot een afgewerkt product.

Meer informatie

www.komono.com