Klassieke en stijlvolle designs zetten de toon

2021 wordt hét jaar voor zonnebrillen met een klassiek ontwerp. De retrolook is opnieuw op-en-top trendy.

Conventionele monturen zijn weer helemaal in en sobere, gestroomlijnde nieuwe designs krijgen een extra twist door opvallende, verrassende accenten. Zonnebrillen zijn bijzonder hip en dit jaar staat het tijdloze karakter van dit ultieme, functionele accessoire volop in de kijker. De perfecte zonnebril doet véél meer dan je garderobe enkele maanden lang meer pit geven. Net als bij een trouwe vriend neem je er niet zomaar afscheid van: je draagt hem vele jaren lang.

Silhouette luidt het nieuwe seizoen in met een fascinerende en stijlvolle nieuwe collectie zonnebrillen. De populaire Accent Shades lijn wordt uitgebreid met enkele markante nieuwe modellen. In de klassieke Sun Lite collectie en de luxueuze Bolschoi Grace reeks zijn dan weer tal van tijdloze ontwerpen te vinden.

Accent Shades

Het lijkt alsof de Silhouette Accent Rings brillen een volledig montuur hebben. Maar dat is slechts een illusie: de modellen zijn volledig randloos. Opmerkelijk! Deze collectie was de afgelopen seizoenen enorm in trek dankzij haar unieke, bijzondere uitstraling. De damescollectie valt op door de uiterst fijne vlindervormige glazen, terwijl klassieke pilotenbrillen de herenlijn domineren. Beide collecties zijn elegant, sportief en charmant, en staa

n garant voor een dynamische look. De Accent Rings en bijbehorende brilveren zijn verkrijgbaar in een waaier aan kleuren – van tijdloze tinten tot hippe nieuwe nuances.

Sun Lite

De nieuwe Sun Lite modellen hebben klassieke designs met een volledig montuur en zijn ultralicht. Deze tijdloze monturen passen perfect bij elke gezichtsvorm. De lijn bestaat uit Soft Rectangle voor heren, Soft Butterfly voor dames en Classic Panto, een uniseks brillenglasvorm. Er is keuze uit een ruim scala aan klassieke schakeringen, net als enkele originele, elegante kleurencombinaties en glazen met spiegelcoating.

Bolschoi Grace

De betoverend mooie Bolschoi Grace zonnebrillen met coating in 23-karaats goud weerspiegelen het charisma van een gracieuze ballerina. Deze collectie brengt hulde aan het beroemde Bolsjojtheater in Moskou, dat synoniem is met elegantie, klassieke kunst, indrukwekkende architectuur en het wereldvermaarde Bolsjojballet.

De luxueuze zonnebrillen worden met veel zorg met de hand gemaakt in het hart van Oostenrijk. Daarbij worden de allerfijnste materialen gebruikt. De monturen behoren tot Silhouettes meest geraffineerde creaties ooit en zijn verkrijgbaar met schitterende cat-eyevormige en vlindervormige glazen. Naast de vormen met een architecturale uitstraling beklemtonen de kleuren het eigentijdse karakter van dit design. De klassieke tinten met glanzende of matte finish passen prachtig bij de schakeringen van de glazen.

Met de hand vervaardigd in het hart van Oostenrijk

Al deze modellen kunnen in Silhouette’s eigen laboratorium op maat worden uitgerust met uv-beschermende Silhouette Vision Sensation® glazen. Die zijn verkrijgbaar in een breed spectrum aan kleuren. Topkwaliteit, een innovatief design en maximale bescherming: het zijn enkele van de belangrijkste troeven van Silhouettes uitermate functionele zonnebrillen. Dat bewijst ook de gepatenteerde Silhouette Light Management® technologie, die de allerhoogste bescherming tegen schadelijke uv-stralen biedt. Deze innoverende glazen:

– Creëren maximale lichtdoorlaatbaarheid;

– Garanderen een schitterende kleurwaarneming met hoog contrast;

– Bieden een optimale bescherming tegen lichtweerkaatsing.

Meer informatie

www.silhouette.com