Klaar voor de zomer met de Photochromatische glazen van Serengeti

De zon is volop van de partij en dat vraagt naar Serengeti! Geen enkel ander zonnebrillenmerk kan beweren drie industriebepalende technologieën te combineren in één superieur glas. De Photochromatische glazen passen zich geleidelijk aan in functie van het licht, heeft natuurlijk kleurversterkend Spectral Control®-filters en heeft verblinding reducerende Polarisatie.
Zoals altijd zijn de meeste modellen ook verkrijgbaar met glazen op sterkte die ook de specifieke kwaliteiten van de plano’s bevatten.

U kunt al uw Serengeti bestellingen op sterkte rechtstreeks plaatsen via de gekende prescriptie webmodule via onze site www.technop.be. Deze module biedt verschillende voordelen: een overzicht van alle monturen die mogelijk zijn, de correcte stock van deze modellen en de berekening van de glazen en hun prijzen.

Wenst u graag de nieuwe collectie te ontdekken? Maak dan zeker een afspraak met één van de Serengeti vertegenwoordigers via vanderstraeten.claudine@technop.be. Technop is uiteraard ook steeds bereikbaar via 09/218 87 10 of frames@technop.be voor al uw vragen of bestellingen.