Kapten & Son lanceert de Marais by Laviesanne

Kapten & Son heeft in samenwerking met content creator Laviesanne een bril ontworpen genaamd de “Marais by Laviesanne” welke op 5 augustus a.s. gelanceerd is.

Ze staat bekend om haar gevatte humor, herkenbare typetjes en voorliefde voor fashion: de charmante content creator Sanne! Op haar Instagramaccount “laviesanne” geeft ze haar volgers dagelijks een authentiek kijkje in haar privéleven en deelt de modebewuste, fun-loving vrouw & moeder vele herkenbare situaties op humoristische wijze terwijl ze leeft naar haar motto: “wie achter de kudde aanloopt, sjouwt altijd door de stront.” Met haar brillenmodel “Marais by Laviesanne” bewijst Sanne dat een bril stijlvol en tijdloos tegelijkertijd kan zijn!

De inspiratie van de Marais by Laviesanne volgens Sanne: “Ik houd heel erg van nude tinten, dus in kleding, maar ook in accessoires. Ik had vanaf het begin al in mijn hoofd dat het een lichte bril moest worden. Maar wel eentje die bij veel soorten huidtypen en haarkleuren past. Ik vond het mooi als er een soort van contrast in terug zou komen. En dat is denk ik wel gelukt doordat het een lichte bril is geworden met wel hier en daar wat vlekjes en lichte print erin. Ja ik vind hem echt perfect.”

Het ontwerp van de Marais by Laviesanne valt op door zijn klassieke doch moderne vorm in combinatie met een minimalistisch stijlvol kleurenpalet in subtiel crème-roze met elegante kleuraccenten in beige. Het hoogwaardige acetaat in een zacht tortoise-motief geeft deze bril zijn expressieve uitstraling en maakt hem tot een absolute must-have voor alle brillenliefhebbers! Trouwens: de Marais by Laviesanne is verkrijgbaar als beeldschermbril of op sterkte, maar ook als bril op sterkte met geïntegreerd blauwlichtfilter. Nu in de Kapten & Son online shop!