Julbo opent RX laboratorium voor productie zonnebrillen op recept

Julbo is het enige Franse merk met een eigen RX-laboratorium. Dit betekent nu dus zelf controle over het hele productieproces, echt van A tot Z. Dit staat weer garant voor topkwaliteit, gecombineerd met meer flexibiliteit, keuze en betere service.

Voordelen voor gebruikers en opticiens

Sportieve mensen doen hun voordeel met een bril van Julbo. Met zo’n kwaliteitsbril kunnen zij alle sporten uitoefenen die zij willen, van de meest extreme sporten tot alledaagse vrijetijdsactiviteiten. Door het openen van het RX-laboratorium komen er nieuwe services beschikbaar voor opticiens, zoals bestellingen plaatsen op de Julbo B2B website: voordelen hiervan zijn onder andere de mogelijkheid om te filteren op model of op lenssterkte van de klant, een dikte-berekeningstool en een live-chat met het Julbo salesteam.

Lichtgewicht en sterk

De Julbo RXTrem lenzen worden gemaakt van NXT® of PC. Deze materialen zijn licht van gewicht en erg sterk. Hierdoor zijn ze ideaal voor sporten en outdoor activiteiten. Alle Julbo RXTrem lenzen zijn tot in de diepte behandeld. De kleur, de fotochromatische eigenschappen en de polariserende filters zijn beschermd, doordat de gehele lens is behandeld. Dit garandeert optimale duurzaamheid en weerstand.

Om de beste lensdesigns aan te kunnen bieden, heeft Julbo nu haar eigen laboratorium voor het coaten en polijsten van lenzen, waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste digitale technologieën. Door de RXTrem lenzen te coaten met behulp van een speciale technologie is het mogelijk om een compenserend prisma te integreren in de toplaag van de coating.

Hierdoor is het zicht optimaal en helder in elke richting. Het Julbo RX-laboratorium beschikt ook over een lenssnijder. Na het coaten, polijsten en het behandelen van de oppervlakte wordt elke lens op maat gesneden zodat deze werkelijk perfect past in het frame!

Meer informatie

Julbo
+31 (0)6 41 24 73 76
bart@julbo.ch
www.julbo.com, www.julbo-pro.com (B2B)