Jared Leto het nieuwe gezicht van Carrera

Geroemd Academy award winnaar, muzikant en ondernemer. En dat zijn nog maar een paar titels die het nieuwe gezicht van Carrera beschrijven. Niemand minder dan Jared Leto zal prijken in de nieuwe Carrera Eyewear campagne.

Om de 60ste verjaardag van het merk te vieren, heeft Carrera ervoor gekozen om één van ‘s werelds meest onconventionele talenten de gloednieuwe ‘Maverick’-collectie te laten vertegenwoordigen.

“Ik ken Carrera al van toen ik klein was”, zegt Leto. “En toen ik het Maverick- project zag, voelde ik me er meteen mee verbonden. Het project is voor mensen die fearless zijn en risico’s durven nemen. De wilde paarden, de mensen zonder faalangst. Het type mensen die mij mijn hele leven al hebben beïnvloed.” Als het uithangbord van het merk zal Leto ‘Maverick’ artiesten, muzikanten en andere invloedrijke persoonlijkheden uitnodigen om deel uit te maken van een creatieve video welke door Jared zelf geleid zal worden.

Up to date shapes, een unieke constructie van de neusbrug en uitgevoerd in ultra licht materiaal. De superdunne frames van zowel de optische- als de zonnebrillen uit de Maverick collectie zorgen voor een dagelijks comfort gecombineerd met een eigentijdse look.

Meer informatie: www.safilogroup.com