Inspirerende modellen in de Orgreen Optics mei 2016 launch


Bij Orgreen Optics wordt er eindeloos inspiratie gehaald uit kunst, muziek, architectuur, interieur design, mode, eten, en film. Dit seizoen is er een kleine collectie gemaakt om vrouwen te eren.

Met subtiele stijlen die genoeg ruimte laten voor sterke zelfverzekerde persoonlijkheden. Ontworpen voor vrouwen met kracht, overtuiging en performance. Geniet van dit voorproefje dat bestaat uit twee frames met verschillende stijlen. Beiden zijn karakteristiek, maar ook discreet. Serieus, maar ook een tikkeltje losjes, en volkomen onvergetelijk.

DEBBIE

Als er teruggekeken wordt op de new wave punk uit de 70’s en de 80’s, dan was de instelling van de mens totaal anders. Er werd tegen de cultuur in gegaan, men was rebels, ruig, en iedereen zat vol met energie. Er was maar een handje vol vrouwen dat net zo sterk was met hun stijl, als met hun zang.

De DEBBIE modellen eren de sexy en ruige energie van dit iconische tijdperk, door middel van een krachtige vierkante vorm, maar wel lichtelijk afgerond in de hoeken. Een onderschat, brutaal ontwerp voor vrouwen die niet bang zijn de wereld te laten zien hoe mooi ze zijn.

LUPITA

Natuurlijk hoef je niet in het verleden te kijken om iconen te vinden. Vrouwen van tegenwoordig nemen moedige stappen als we het hebben over de rol die ze spelen in het echte leven, en voor de camera. Ze brengen eerlijkheid en gevoel over.

Als eerbetoon aan deze dappere, maar ook vrouwelijke vrouwen, worden de LUPITA frames gelanceerd. Geïnspireerd op de Panto stijl; een zachte ronde vorm, met prachtig gebogen lijnen. Zeg maar gerust, schattig. Maar dan wel zonder verlegen te zijn. Ze zijn Oscar waardig voor letterlijk elke rol die jij speelt in je leven.

Voor meer informatie: www.orgreenoptics.com