Inschrijvingen SILMO PARIS 2016 geopend

De inschrijvingen voor de SILMO PARIS 2016 (23-26 september 2016) zijn geopend. Exposanten kunnen vanaf nu een stand boeken via de website van de beurs.

Het jaarlijkse trefpunt van de optiekbranche trok vorig jaar 34.250 bezoekers waarvan meer dan de helft van buiten Frankrijk naar Parijs afreisde. Het aantal exposanten bedroeg bijna 900 en daarmee bevestigt de beurs zijn toonaangevende positie in de wereld.

Vanuit Nederland droeg een recordaantal van 21 bedrijven bij aan het succes van de beurs: ALEXANIAN, ASIA DRAGON EUROPE, BBIG, BLOOMDALE EYEWEAR, C-ZONE, DICK MOBY, DUTZ EYEWEAR, EUROVISIE WORLDWIDE, EYEFUNC EUROPE, FRAME HOLLAND, GLASKLAR INTERNATIONAL, JOHNNY LOCO EYEWEAR, JOS EYEWEAR, MORE EYEWEAR, ROGER BACON EYEWEAR, ROGER EYE DESIGN, SUZY GLAM, TALBA NEDERLAND, TOM STEVENS EYEWEAR/RED KIDS EYEWEAR, TOPCON EUROPE MEDICAL, TUNEAMP.

Op de website van de beurs staat meer informatie over het aanbod, de georganiseerde evenementen en wedstrijden, waaronder de welbekende Silmo d’Or, en wordt alvast vooruitgeblikt op de komende editie van de beurs: www.silmoparis.com

Voor informatie en begeleiding voor deelname aan de SILMO PARIS kan contact worden opgenomen met de Nederlandse vertegenwoordiging van de beurs: Promosalons Nederland (tel.: 020-4620020, e-mail: info@promosalons.nl).