Innovatie en functionaliteit in de nieuwe excalate en sprung van adidas


Sport eyewear. De nieuwe monturen hebben de technologische hoogstandjes gecombineerd met een een trendy design.

Daarnaast bieden de excalate en sprung geavanceerde spiegellenzen, stijlvolle grafische details die sport en ontspanning net dat tikkeltje meer geven.

Voor wie houdt van joggen door de stadsjungle, avonturen in de Alpen, een hole-in-one op de groene golfterreinen of gewoon een wandeling door het park, zijn de excalate en sprung ideaal om jou te vergezellen. De in het oog springende, sportieve modellen pakken uit met nieuwe technologieën zoals: verbeterde geribbelde veren met antislip-uiteinden voor een feilloze stabiliteit en een aanpasbare neusbrug voor verschillende neusvormen.

De ultralichte, flexibele en splintervrije monturen beloven comfort zonder in te boeten aan duurzaamheid. De excalate is afgestemd op smalle hoofdvormen, de sprung past het best voor een iets grotere hoofdomvang.

De getinte lenzen maken gebruik van de gepatenteerde Light Stabilizing Technology™ van adidas Sport eyewear om lichtschommelingen te harmonizeren. De superieure spiegellenzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die een uitstekende lichtabsorptie garanderen en het contrast verhogen. De monturen zijn verkrijgbaar met gepolariseerde en basis lenzen en zijn compatibel met lenzen op sterkte in het montuur gemonteerd of via een kliksysteem geplaatst kunnen worden.

De nieuwe excalate en sprung van adidas Sport eyewear zijn verkrijgbaar vanaf januari 2016, elk in vijf verschillende kleur- en filtercombinaties, vanaf € 99,-.

www.silhouette-international.com