I SPY | de mooiste voorjaarsbrillen

Het Deense brillenlabel Monoqool ontwerpt en fabriceert 3D-geprinte monturen onder de noemer ‘IQ-series’.

Het internationale brillenmerk Tavat heeft met zijn collectie Soupcan dan weer een heuse hit te pakken. Beide vullen dit voorjaar hun collecties aan met nieuwe modellen. En die eyecandy zetten wij voor u graag op een rij.

Na jarenlang onderzoek lanceerde Monoqool in 2013 de IQ-series, een van de eerste brillencollecties met 3D-geprinte frames. Dat stond het designteam toe een nieuw schroefloos scharnier te ontwikkelen. De collectie combineert vederlichte, matte frames in neutrale of net heel uitgesproken kleuren met een hippe vormentaal.

‘Less is more’, zou het motto van Tavat kunnen zijn. Technologisch vernuft, mooi design én Italiaanse topambacht: dat is wat TAVAT typeert. Het internationale brillenmerk lanceert zo elk seizoen iconische brillen van uitzonderlijke kwaliteit en tijdloze elegantie. Soupcan is de recente hitcollectie van het merk.

Het nieuwe model is een acetaatvariant en daarmee de gedroomde eyecandy voor mensen die 24/7 moeten brillen. Elk lichtgewichtframe beschikt over een ‘clip-on’ met de welgekende uitzonderlijke Tavat UV- en HEV-bescherming.

Meer informatie: www.vision-company.be