i-Protection Blue beschermt ogen tegen blauw-violette licht


Deze gloednieuwe beschermingslaag i-Protection Blue beschermt de ogen voor de overmatige blootstelling aan het blauw-violette licht.

Blauw licht is natuurlijk en waardevol. Het maakt deel uit van het zonlicht, stuurt de melatoninespiegel en zorgt voor het welzijn. Nochtans kan overmatige blootstelling aan blauw-violet licht van een bepaald frequentiebereik zeer belastend of zelfs schadelijk zijn voor de ogen.

Jammer genoeg is het niet enkel de zon die straalt, maar zijn we ook onderhevig aan het blauw-violet licht dat PC monitoren en de displays van smartphones en tablets uitstralen. Aangezien deze activiteiten voor een zeer groot aan blauw-violet licht. Dat kan de ogen sterk belasten en vermoeien.

Met optische glazen die voorzien zijn van i-Protection Blue, wordt de stress voor de ogen aanzienlijk verminderd. I-Protection Blue wordt ook aanbevolen als optimale bescherming voor moderne klanten die groot belang hechten aan ontspannen zien. I-Protection B heeft een esthetische blauwe residuele reflex.

Voor meer informatie: www.vision-company.be